Twee gewonden na eenzijdig ongeval Outputweg Amersfoort

AMERSFOORT – Maandagavond 6 maart omstreeks 21.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Outputweg in Amersfoort. Bij het ongeval raakten er twee personen gewond, zij zijn met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers hebben op eigen kracht het voertuig kunnen verlaten.

De auto was in de berm terecht gekomen, nadat hij ongeveer 30 meter in de berm had gereden, kwam hij door een nog onbekende oorzaak aan de andere kant van de vangrail terecht. Vervolgens is de auto tegen een geluidswal tot stilstand gekomen. De brandweer die ook ter plaatse was gekomen heeft enkele controles uitgevoerd onder de motorkap van de auto. De auto raakte bij het ongeval zwaarbeschadigd. De auto zal geborgen worden door een bergingsbedrijf.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. VOA is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken.

20170306213856.jpg

20170306213857.jpg

20170306213858.jpg