Brommobiel te water; bestuurder overleden (Amersfoortseweg, Bunschoten-Spakenburg)

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Maandagmiddag 20 november rond 14.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de ventweg van de Amersfoortseweg in Bunschoten-Spakenburg.

Door onbekend oorzaak is een brommobiel ondersteboven in het water terecht gekomen. De eerst hulpdiensten, een politieagent en een ambulancemedewerker, hebben de bestuurder uit de brommobiel gehaald en bovenop het voertuig gelegd. De ambulancemedewerker heeft samen met brandweerduikers de man naar de kant gebracht. Vervolgens heeft politieagent en twee brandweerduikers de brommobiel in het water gekanteld om te zien of er nog meer personen in de brommobiel zaten.

De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Even later werd deze afbesteld. De bestuurder is ter plaatse overleden. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar het waterongeval.

20171120143708.jpg

20171120143709.jpg