Horecabedrijf Tast Toe gesloten na aantreffen harddrugs, Amersfoort

AMERSFOORT – Zaterdagmorgen 26 mei heeft de burgemeester besloten om het horecabedrijf Tast Toe aan de Lavendelstraat 7 in Amersfoort te sluiten nadat door de politie een handelshoeveelheid harddrugs werd aangetroffen bij een 20-jarigemedewerker van de snackbar. De medewerker had meer dan 20 wikkels met harddrugs bij zich. De verdachte zit vast voor nader onderzoek en verhoor.

De sluiting is voor de duur van twee weken. Doel van de spoedsluiting is om de openbare orde te herstellen en de veiligheid en gezondheid van bezoekers van het horecabedrijf en omwonenden en bezoekers van de Amersfoortse binnenstad te beschermen.

De politie zal de komende dagen verder onderzoek doen en de burgemeester over de uitkomsten informeren. Daarna zal de burgemeester besluiten of het horecabedrijf voor langere periode gesloten moet worden.