Menselijke resten in koffer zijn van vrouw (Amsterdam)

AMSTERDAM – Zaterdagochtend 19 januari rond 11.20 uur is een koffer met menselijke resten van een stoffelijk overschot aangetroffen langs de oever van de Zuider IJdijk in Amsterdam.

Politie en recherche hebben na de gruwelijke vondst forensische onderzoek gedaan en de resten zijn afkomstig van vermoedelijk een blanke vrouw tussen 20 – 36 jaar. De vrouw had een zwarte rok van het merk &Other Stories (maat 38) en zwart doorschijnend topje aan van het merk Expresso (maat S). Er waren geen specifieke kenmerken (littekens of tatoeages op haar lichaam)

Politie Amsterdam eo on Twitter

Deze rok droeg het slachtoffer waarvan we vorige week menselijke resten in een koffer hebben aangetroffen aan de Zuider IJdijk. Ook over haar topje en leeftijd is nu meer bekend. Alle (nieuwe) details op een rijtje: https://t.co/514rXNY6Q7. Heeft u aanvullende info? Meld dit dan.

Uit onderzoek bleek de Samsonite koffer al op 11 januari aan de oever lag. In de Nederlandse DNA-databank is geen match gevonden.