Politie schiet persoon neer bij incident De Nederlandsche Bank (Amsterdam)

.

AMSTERDAM – Woensdagavond 6 februari rond 19.15 uur is bij De Nederlandsche Bank aan Westeinde in Amsterdam meerdere keren geschoten.

FranceNews24 on Twitter

🔴 ALERTE INFO – #PaysBas : Plusieurs coups de feu ont été tirés par des policiers devant la Nederlandsche Bank à #Amsterdam ce soir. Un porte-parole de la police a déclaré qu’une personne avait été abattue par la police mais elle ne dispose d’aucune autre information.

Stephan Komduur on Twitter

Schietpartij naast Nederlandsche Bank. Lijkt op terrein bank te zijn. @AT5

De hulpdiensten werden massaal ingezet met meerdere ambulances en een traumahelikopter. In de omgeving zou een voertuig zijn klemgereden en de inzittenden zouden zijn aangehouden. Politie laat weten dat zij een persoon hebben neergeschoten op het Westeinde in Amsterdam. Een deel van het straat is afgezet voor onderzoek.

.

%d bloggers liken dit: