Politie zoekt doorgereden automobilist ongeval A58 (Roosendaal)

.

ROOSENDAAL – Woensdagmiddag rond 12.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A58 tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Hierbij is een Jeep in botsing gekomen met een Kia Sorento. De Jeep is bij het ongeval in de sloot tot stilstand gekomen, nadat de bestuurder van de Kia Sorento met moeite tussen twee voertuigen wurmt. Ondanks een ultieme rempoging van de Jeep kan de bestuurder een botsing niet meer voorkomen. De Kia raakt vervolgens de vangrail en is daarna doorgereden. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie zou graag in contact willen komen met de bestuurder van de Kia. Ook vragen zij aan eventuele getuigen om zich te melden, zeker als mensen een kenteken genoteerd hebben.

.