Arrestatieteam houdt overvallers aan in huis (Nijmegen)

.

NIJMEGEN – Vrijdagavond 8 februari heeft de politie dankzij een oplettende voorbijganger drie jongens van 16,18 en 19 jaar uit Nijmegen kunnen aanhouden na een overval.Een cafetaria aan de Groenestraat werd overvallen.

Na de overval zag een getuige drie jongens rennen. Het drietal ging een huis in Nijmegen binnen. Toen de getuige erachter kwam dat er een overval was gepleegd, gaf hij de informatie door aan de politie. Omdat er bij de overval gedreigd was met wapens, werd een arrestatieteam ingezet. In het huis werden drie jongens aangehouden.

De politie is nog op zoek naar mensen die tussen 21.30 en 22.45 iets opvallends hebben gezien rond het cafetaria aan de Groenestraat. De politie doet verder onderzoek naar het drietal.

De Gelderlander on Twitter

Overval op cafetaria in Nijmeegse Groenestraat: twee daders weggerend https://t.co/nZ36bFBdk0