Vermiste viertal gevonden in auto te water (Obdam)

.

OBDAM – Zondagmiddag 10 februari werden drie vermiste mannen (20, 21 en 21 jaar) een een vermiste vrouw (48 jaar) uit Polen aangetroffen in een te water geraakte auto aan de Berkmeerdijk in Obdam.

Vrijdagavond waren de Poolse arbeiders onderweg van een bedrijf in Obdam naar hun verblijf, een camping in Zijdewind. Daar zijn zij nooit aangekomen. Ze werden zaterdag als vermist opgegeven. Politie heeft direct geprobeerd in contact te komen met de vermiste personen en agenten zijn de mogelijke routes gaan rijden. Zondagmiddag tijdens de zoekacties troffen ze het overleden viertal aan in de auto. Hoe lang ze met hen auto in het water hebben gelegen is nog niet bekend. Politie gaat verder onderzoek naar het ongeval.

NoordhollandsDagblad on Twitter

Hulpdiensten uitgerukt voor auto te water in Obdam https://t.co/4XfBQ3OX3l

Anne Kruijsen on Twitter

Vier doden in auto in kanaal #Obdam. Het zou om drie jonge mannen gaan en één vrouw. Ze waren sinds vrijdag vermist. @HartvNL