Automobiliste overleden na ongeval met vrachtwagen (Oosterhout)

.

OOSTERHOUT – Maandagmiddag 11 februari rond 13.30 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de kruising Ketenbaan / Vijf Eikenweg in Oosterhout waarbij een 78-jarige automobiliste uit Oosterhout is omgekomen.

Door nog onbekende oorzaak zijn een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten werden groot ingezet, inclusief een traumahelikopter. De vrouw kreeg na het ongeval medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd voor onderzoek afgesloten voor het verkeer. De vrachtwagenchauffeur werd overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

chauffeursnieuws on Twitter

Vrouw (78) overleden na ernstige aanrijding met vrachtwagen in Oosterhout, chauffeur naar politiebureau: OOSTERHOUT – Bij een ernstig verkeersongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagmiddag een 78-jarige vrouw uit Oosterhout omgekomen. De… https://t.co/UxXw244XV8

chauffeursnieuws on Twitter

Dode bij ernstig ongeluk in Oosterhout: N631 in beide richtingen dicht: OOSTERHOUT – Bij een ongeluk op de Vijf Eikenweg in Oosterhout is maandagochtend een automobiliste om het leven gekomen. Dat gebeurde na een ernstige aanrijding met een vrachtwagen. https://t.co/3s3BZfWxII