Man in been geschoten na bedreiging (Schiedam)

SCHIEDAM – Dinsdagmiddag 12 februari heeft een schietincident plaatsgevonden op de Nieuwe Haven in Schiedam.

Een automobilist werd in zijn been geschoten. Een bedreiging zou hieraan voorafgegaan zijn. Er werd door het portier van de auto geschoten, waarna hij naar de brandweerkazerne aan de ‘s-Gravenlandseweg reed. Het slachtoffer was ernstig gewond geraakt aan zijn been. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De dader was per auto er vandoor gegaan. 

Een automobilist werd in zijn been geschoten. Een bedreiging zou hieraan voorafgegaan zijn. De dader is per auto gevlucht. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie doet onderzoek naar het incident. De weg is gedeeltelijk afgesloten.

.

.

Flashphoto NL on Twitter

Schiedam – Man in been geschoten: → https://t.co/kKlCldMcGd

MediaTV on Twitter

Op de Nieuwe Haven in Schiedam heeft een schietpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is met schotwonden naar de brandweerkazerne Schiedam gereden.