Politie zoekt getuigen gewapende overval Aldi outlet-winkel (Weert)

.

WEERT – Vrijdagmiddag 15 februari is politie dringend op zoek naar getuigen van een overval.

Donderdagavond rond 20.00 uur werd een overval gepleegd op de Aldi outlet-winkel op het Sint Jobplein in Weert. Onder dreiging van een vuurwapen werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Bij de overval raakte niemand gewond.

Meteen na de overval werd via burgernet de hulp van het publiek ingeschakeld. Daarbij werd het signalement van de verdachte verspreid. Dit luidt als volgt: man, ongeveer 1.60 meter lang, stevig postuur, droeg gezichtsbedekkende kleding, een overwegend witte sjaal met bruine en zwarte strepen in de lengte en een zwarte jas. Daarnaast droeg hij dunne, zwarte sporthandschoenen.

In het kader van het onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen. Eventuele getuigen die de man voor, tijdens of na de overval gezien hebben, worden verzocht zich te melden.

.

Weertdegekste.nl on Twitter

Overvaller Aldi nog altijd voortvluchtig, politie zoekt getuigen ➜ https://t.co/OctgvBK0Ud #Weert

Weertdegekste.nl on Twitter

Aldi heeft outlet-winkel geopend op St. Jobplein ➜ https://t.co/RoGRUt4b2o #Weert