Schietincident nabij school, Hoensbroek

HOENSBROEK – Maandagmiddag 15 april rond 12.15 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Polderstraat in Hoensbroek.

Er raakte een persoon licht gewond, echter niet door een schotwond. Er is wel geschoten en de politie is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een jongeman van 16 jaar met een licht getint uiterlijk en in het zwart gekleed. Deze zou het terrein van de school zijn gevlucht.

frankmoonen on Twitter

Het Broekland College in Hoensbroek is afgesloten door de politie. Niemand mag er in of uit. Er zou een vechtpartij zijn geweest waarbij ook geschoten zou zijn. Agenten bewaken de school met kogelvrije vesten. Er zou volgens een burgernetbericht nog iemand gezocht worden.#L1

Het incident speelde zich af buiten het terrein van de nabijgelegen scholen. De betrokkenen van het incident hebben geen link met de scholen. De politie doet sporenonderzoek en komt graag in contact met mensen die informatie hebben die leidt naar de verdachte.