Gewapende overval op een geldtransport, Den Haag

DEN HAAG – Dinsdagmorgen 14 mei rond 9.00 uur heeft een gewapende overval op een geldwagen plaatsgevonden aan de Parijsplein in Den Haag.

De gewapende overvaller heeft geld meegenomen en is vervolgens in een klaarstaande zwarte BMW 3-serie gestapt. De politie is op zoek naar twee verdachten en beiden zijn gekleed in het zwart. De ene verdachte heeft een smal postuur en is licht getint en de andere verdachte heeft een groot postuur.

Om een duidelijk beeld te krijgen wat zich op het Parijsplein heeft afgespeeld, wil de politie in contact komen met zoveel mogelijk getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Mogelijk is het voertuig al eerder in de omgeving van het Parijsplein gezien (Madridsingen, Londensingel of Moskousingel), of is het voertuig ergens anders gezien.


Westlanders.nu on Twitter

Waardetransport overvallen bij Parijsplein https://t.co/i0UHEidu0c