Auto met gestolen kentekenplaten knalt op paal, A4 – Hoofddorp

HOOFDDORP – Vrijdagmiddag 17 mei is een auto met valse kentekenplaten tijdens een achtervolging tegen een paal tot stilstand gekomen op de Rijksweg A4 bij Hoofddorp.

Nadat de bestuurder in de gaten had dat politie achter hem aanreed, ging het voertuig er snel vandoor en nam de afrit. De automobilist sneed hierbij meerdere voertuigen af, inclusief de politieauto. De auto probeerde te keren in de berm, maar kreeg een tik van de politieauto, waarna het tegen de paal knalde.

Beide inzittenden, een 25-jarige man uit Alphen aan den Rijn, als 24-jarige man zonder woon- of verblijfplaats werden aangehouden en ingesloten. De bijrijder had ook 46 dagen hechtenis openstaan voor het niet uitvoeren van een taakstraf en hij had tevens meerdere wikkels cocaïne op zak.


20190517210120.jpg