Jumbo-medewerker mishandeld bij overval, Tilburg

TILBURG – Dinsdagmorgen 21 mei doet politie onderzoek naar de mishandeling van de een medewerker van de Jumbo aan de Lieve Vrouweplein in Tilburg bij een overval.

Twee mannen wilden maandagavond 20 mei rond 20.00 uur bij het afrekenen geld uit de kassa grijpen. De medewerker van de supermarkt probeerde de diefstal te voorkomen, maar hij werd door een van de daders op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De daders zijn gevlucht en de politie verzond een burgernetbericht. Dit heeft helaas niet geleid tot een aanhouding. Het bedrijf moet nog vaststellen of er iets is buitgemaakt.

De politie wil graag in contact komen met getuigen.


noordbrabant on Twitter

20 mei 2019, 21:23 uur Overvallers mishandelen medewerker van Jumbo in Tilburg Een medewerker van supermarkt Jumbo aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg is maandagavond mishandeld bij een overval. Dat meldt de politie. De overvallers, twee mannen, zijn op… https://t.co/Ppkcmeqvcx